Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Formulation and characterisation of protein-rich custard-like soft food intended for the elderly with swallowing difficulties
 
 
Titel: Formulation and characterisation of protein-rich custard-like soft food intended for the elderly with swallowing difficulties
Auteur: Qin, Yuxin
Pillidge, Christopher
Harrison, Bernie
Adhikari, Benu
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland