Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 111 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Textured vegetable protein from flaxseed press cake and pea – syntonizing chemical and structural properties
 
 
Titel: Textured vegetable protein from flaxseed press cake and pea – syntonizing chemical and structural properties
Auteur: Lallinger, Luise
Rauh, Cornelia
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 111 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland