Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 99 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Modeling of cooking and phase change of egg white using computational fluid dynamics
 
 
Titel: Modeling of cooking and phase change of egg white using computational fluid dynamics
Auteur: Sánchez-García, Rubén E.
Castilleja-Escobedo, Orlando
Salmón-Folgueras, Rodrigo
López-Salinas, José Luis
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 99 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland