Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 152 gevonden artikelen
 
 
  GastronOmics: Edibility and safety of mycelium of the oyster mushroom Pleurotus ostreatus
 
 
Titel: GastronOmics: Edibility and safety of mycelium of the oyster mushroom Pleurotus ostreatus
Auteur: van Dam, Loes
Cruz-Morales, Pablo
Rodriguez Valerón, Nabila
Calheiros de Carvalho, Ana
Prado Vásquez, Diego
Lübke, Moritz
Kloster Pedersen, Line
Munk, Rasmus
Sommer, Morten Otto Alexander
Jahn, Leonie Johanna
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland