Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Effects of yeast cultures on meat quality, flavor composition and rumen microbiota in lambs
 
 
Titel: Effects of yeast cultures on meat quality, flavor composition and rumen microbiota in lambs
Auteur: Li, Xiongxiong
Wang, Yanchi
Xu, Jinlong
Yang, Qitian
Sha, Yuzhu
Jiao, Ting
Zhao, Shengguo
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland