Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 124 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Spatiotemporal assessment of protein and lipid oxidation in concentrated oil-in-water emulsions stabilized with legume protein isolates
 
 
Titel: Spatiotemporal assessment of protein and lipid oxidation in concentrated oil-in-water emulsions stabilized with legume protein isolates
Auteur: Brüls-Gill, Mariska
Boerkamp, Vincent J.P.
Hohlbein, Johannes
van Duynhoven, John P.M.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 124 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland