Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of volatile compounds, betaine, and antioxidant effect in goji berry (Lycium barbarum L.) powder extracted by various drying methods and extraction solvents
 
 
Titel: Analysis of volatile compounds, betaine, and antioxidant effect in goji berry (Lycium barbarum L.) powder extracted by various drying methods and extraction solvents
Auteur: Do, Subeen
Kim, Yuri
Yim, Jonggab
Lee, Kwang-Geun
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland