Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 133 gevonden artikelen
 
 
  Effect of water content on gelatinization functionality of flour from sprouted sorghum
 
 
Titel: Effect of water content on gelatinization functionality of flour from sprouted sorghum
Auteur: Chiodetti, Miriam
Tuccio, Maria Grazia
Carini, Eleonora
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 8 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 133 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland