Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 133 gevonden artikelen
 
 
  Effect of vanillin-conjugated chitosan-stabilized emulsions on dough and bread characteristics
 
 
Titel: Effect of vanillin-conjugated chitosan-stabilized emulsions on dough and bread characteristics
Auteur: Zhu, Jianfei
Huang, Tingting
Chen, Xiaomei
Tian, Dongling
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 8 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 133 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland