Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 133 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of flavor volatiles in raw and cooked pigmented onion (Allium cepa L) bulbs: A comparative HS-GC-IMS fingerprinting study
 
 
Titel: Characterization of flavor volatiles in raw and cooked pigmented onion (Allium cepa L) bulbs: A comparative HS-GC-IMS fingerprinting study
Auteur: Jin, Wengang
Zhao, Shibo
Chen, Xiaohua
Sun, Haiyan
Pei, Jinjin
Wang, Kaihua
Gao, Ruichang
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 8 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 133 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland