Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 128 van 133 gevonden artikelen
 
 
  Uncovering the rheological properties basis for freeze drying treatment-induced improvement in the solubility of myofibrillar proteins
 
 
Titel: Uncovering the rheological properties basis for freeze drying treatment-induced improvement in the solubility of myofibrillar proteins
Auteur: Yang, Huijuan
Chen, Zhizhao
Wang, Haifeng
Jin, Danping
Wang, Xiaoqi
Wang, Fan
Cen, Xuejiang
Liu, Jinsong
Shen, Qing
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 8 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 128 van 133 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland