Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Effects of cooking methods and co-ingested foods on mercury bioaccessibility in pontic shad (Alosa immaculata)
 
 
Titel: Effects of cooking methods and co-ingested foods on mercury bioaccessibility in pontic shad (Alosa immaculata)
Auteur: Milea, Ștefania-Adelina
Lazăr, Nina-Nicoleta
Simionov, Ira-Adeline
Petrea, Ștefan-Mihai
Călmuc, Mădălina
Călmuc, Valentina
Georgescu, Puiu-Lucian
Iticescu, Cătălina
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland