Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Effect of natural gums on pasting, rheological, structural and hydrolysis properties of kudzu starch
 
 
Titel: Effect of natural gums on pasting, rheological, structural and hydrolysis properties of kudzu starch
Auteur: Zhang, Xinming
Zhang, Ke
Yang, Ning
Xiao, Yaqian
Peng, Yonghong
Han, Zhigang
Su, Wei
Sun, Guihong
Wang, Jun
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland