Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Effect of grape seed proanthocyanidin on the structural and physicochemical properties of bread during bread fermentation stage
 
 
Titel: Effect of grape seed proanthocyanidin on the structural and physicochemical properties of bread during bread fermentation stage
Auteur: Jiang, Tong
Wang, Hong
Xu, Peihua
Yao, Yifan
Ma, Yilong
Wei, Zhaojun
Niu, Xiangli
Shang, Yafang
Zhao, Dong
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland