Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 91 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Modeling and application of sensory evaluation of blueberry wine based on principal component analysis
 
 
Titel: Modeling and application of sensory evaluation of blueberry wine based on principal component analysis
Auteur: Zhao, Yaqi
Zeng, Yingyu
Li, Xusheng
Yuan, Kailan
Li, Yue
Tian, Lingmin
Sun, Jianxia
Bai, Weibin
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 91 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland