Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Effects of the microbial community on the formation of volatile compounds and biogenic amines during the traditional brewing of Hongqu rice wine
 
 
Titel: Effects of the microbial community on the formation of volatile compounds and biogenic amines during the traditional brewing of Hongqu rice wine
Auteur: Chen, Gui-Mei
Li, Wen-Long
Tong, Shan-Gong
Qiu, Yun-Tao
Han, Jin-Zhi
Lv, Xu-Cong
Ai, Lian-Zhong
Sun, Jin-Yuan
Sun, Bao-Guo
Ni, Li
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 1433-1444
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland