Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Effects of pasteurization technologies and storage conditions on the flavor changes in acidified chili pepper
 
 
Titel: Effects of pasteurization technologies and storage conditions on the flavor changes in acidified chili pepper
Auteur: Bao, Xi
Zhang, Shiyao
Zhang, Xueting
Jiang, Yongli
Liu, Zhijia
Hu, Xiaosong
Yi, Junjie
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 1295-1304
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland