Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 82 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Effects of L.plantarum dy-1 fermentation time on the characteristic structure and antioxidant activity of barley β-glucan in vitro
 
 
Titel: Effects of L.plantarum dy-1 fermentation time on the characteristic structure and antioxidant activity of barley β-glucan in vitro
Auteur: Zhang, Jiayan
Wang, Ping
Tan, Cui
Zhao, Yansheng
Zhu, Ying
Bai, Juan
Xiao, Xiang
Zhang, Lili
Teng, Donghai
Tian, Jing
Liu, Liangcheng
Zhang, Haibo
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 125-130
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 82 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland