Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Dry heat treatment induced the gelatinization, rheology and gel properties changes of chestnut starch
 
 
Titel: Dry heat treatment induced the gelatinization, rheology and gel properties changes of chestnut starch
Auteur: Liu, Wenmeng
Pan, Wentao
Li, Jinwang
Chen, Yi
Yu, Qiang
Rong, Liyuan
Xiao, Wenhao
Wen, Huiliang
Xie, Jianhua
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 28-33
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland