Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Dry heat and pressure favor bioactive compounds preservation and peptides formation in sorghum [S orghum bicolor (L.) Moench]
 
 
Titel: Dry heat and pressure favor bioactive compounds preservation and peptides formation in sorghum [S orghum bicolor (L.) Moench]
Auteur: Bianco-Gomes, Ana Carolina
Nogueira, Luana Dos Santos
Bono-Lopes, Nathiely Ventura Mariano
Gouvêa-Souza, Carolina Paula
Boldrini-França, Johara
Gomes, Valdirene Moreira
Cherene, Milena Bellei
Alves, Natália Elizabeth Galdino
Vasconcelos, Christiane Mileib
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 117-124
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland