Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Development of fish gelatin-chitooligosaccharide conjugates through the Maillard reaction for the encapsulation of curcumin
 
 
Titel: Development of fish gelatin-chitooligosaccharide conjugates through the Maillard reaction for the encapsulation of curcumin
Auteur: Lin, Sheng
Cai, Xixi
Chen, Huimin
Xu, Yizhou
Wu, Jiulin
Wang, Shaoyun
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 1625-1639
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland