Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Development of a predictive model of the microbial inactivation of L. monocytogenes during low thermal treatment of fruit juices in combination with carvacrol as aroma compound
 
 
Titel: Development of a predictive model of the microbial inactivation of L. monocytogenes during low thermal treatment of fruit juices in combination with carvacrol as aroma compound
Auteur: Tchuenchieu, Alex
Sado Kamdem, Sylvain
Bevivino, Annamaria
Etoa, Francois-Xavier
Essia Ngang, Jean-Justin
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 374-381
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland