Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 98 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Thermodynamic description of the chemical leavening in biscuits
 
 
Titel: Thermodynamic description of the chemical leavening in biscuits
Auteur: van der Sman, R.G.M.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's 191-199
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 98 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland