Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Spoilage assessment of chicken breast fillets by means of fourier transform infrared spectroscopy and multispectral image analysis
 
 
Titel: Spoilage assessment of chicken breast fillets by means of fourier transform infrared spectroscopy and multispectral image analysis
Auteur: Spyrelli, Evgenia D.
Ozcan, Onur
Mohareb, Fady
Panagou, Efstathios Z.
Nychas, George- John E.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's 121-131
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland