Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Spatial variation of volatile organic compounds and antioxidant activity of turmeric (Curcuma longa L.) essential oils harvested from four provinces of China
 
 
Titel: Spatial variation of volatile organic compounds and antioxidant activity of turmeric (Curcuma longa L.) essential oils harvested from four provinces of China
Auteur: Qiang, Yueyue
Si, Ruiru
Tan, Suo
Wei, Hang
Huang, Biao
Wu, Miaohong
Shi, Mengzhu
Fang, Ling
Fu, Jianwei
Zeng, Shaoxiao
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's 882-890
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland