Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Cochineal carmine adsorbed on layered zinc hydroxide salt applied on mortadella to improve color stability
 
 
Titel: Cochineal carmine adsorbed on layered zinc hydroxide salt applied on mortadella to improve color stability
Auteur: Ongaratto, Gabriela Cavalca
Oro, Gabriela
Kalschne, Daneysa Lahis
Trindade Cursino, Ana Cristina
Canan, Cristiane
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's 758-764
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland