Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and gelling properties of a bioactive extract from Ascophyllum nodosum obtained using a chemical-free approach
 
 
Titel: Characterization and gelling properties of a bioactive extract from Ascophyllum nodosum obtained using a chemical-free approach
Auteur: Gómez-Mascaraque, Laura G.
Martínez-Sanz, Marta
Martínez-López, Rosalia
Martínez-Abad, Antonio
Panikuttira, Bhavya
López-Rubio, Amparo
Tuohy, Maria G.
Hogan, Sean A.
Brodkorb, André
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's 354-364
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland