Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Structural characterization of nanoemulsions stabilized with sodium caseinate and of the hydrogels prepared from them by acid-induced gelation
 
 
Titel: Structural characterization of nanoemulsions stabilized with sodium caseinate and of the hydrogels prepared from them by acid-induced gelation
Auteur: Montes de Oca-Avalos, Juan Manuel
Huck-Iriart, Cristián
Borroni, Virginia
Martínez, Karina Dafne
Candal, Roberto Jorge
Herrera, María Lidia
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 3 () nr. C pagina's 113-121
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland