Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Rheology and soft tribology of thickened dispersions aiming the development of oropharyngeal dysphagia-oriented products
 
 
Titel: Rheology and soft tribology of thickened dispersions aiming the development of oropharyngeal dysphagia-oriented products
Auteur: Vieira, J.M.
Oliveira Jr., F.D.
Salvaro, D.B.
Maffezzolli, G.P.
de Mello, J.D.B.
Vicente, A.A.
Cunha, R.L.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 3 () nr. C pagina's 19-29
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland