Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Influence of yeasts on bioactive compounds content of traditional sorghum beer (tchapalo) produced in Côte d'Ivoire
 
 
Titel: Influence of yeasts on bioactive compounds content of traditional sorghum beer (tchapalo) produced in Côte d'Ivoire
Auteur: Coulibaly, Wahauwouélé Hermann
Jean-Paul Bouatenin, Koffi Maïzan
Boli, Zamblé Bi Irié Abel
Kohi Alfred, Kouamé
Tra Bi, Youan Charles
Celaire N'sa, Koky Marc
Cot, Marlène
Djameh, Clement
Djè, Koffi Marcellin
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 3 () nr. C pagina's 195-200
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland