Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Development, optimization and integrated characterization of rice-based yogurt alternatives enriched with roasted and non-roasted sprouted barley flour
 
 
Titel: Development, optimization and integrated characterization of rice-based yogurt alternatives enriched with roasted and non-roasted sprouted barley flour
Auteur: Caponio, Mario
Verni, Michela
Tlais, Ali Zein Alabiden
Longo, Edoardo
Pontonio, Erica
Di Cagno, Raffaella
Rizzello, Carlo Giuseppe
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland