Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Development and characterization of a chicory extract fermented by Akkermansia muciniphila: An in vitro study on its potential to modulate obesity-related inflammation
 
 
Titel: Development and characterization of a chicory extract fermented by Akkermansia muciniphila: An in vitro study on its potential to modulate obesity-related inflammation
Auteur: Chervet, A.
Nehme, R.
Defois-Fraysse, C.
Decombat, C.
Blavignac, C.
Auxenfans, C.
Evrard, B.
Michel, S.
Filaire, E.
Berthon, J.-Y.
Dreux-Zigha, A.
Delort, L.
Caldefie-Chézet, F.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland