Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Current status and potential of bacteriocin-producing lactic acid bacteria applied in the food industry
 
 
Titel: Current status and potential of bacteriocin-producing lactic acid bacteria applied in the food industry
Auteur: Liang, Qingping
Zhou, Wei
Peng, Siyuan
Liang, Ziyu
Liu, Zhemin
Zhu, Changliang
Mou, Haijin
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland