Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 158 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Tracing isotopic fingerprints: Unveiling the impact of noodle formulation and cooking water on the isotopic signatures of wheat-derived noodles
 
 
Titel: Tracing isotopic fingerprints: Unveiling the impact of noodle formulation and cooking water on the isotopic signatures of wheat-derived noodles
Auteur: Yang, Jingjie
Erasmus, Sara W.
Sun, Qianqian
Zhang, Yingquan
Li, Ming
Zhang, Bo
Guo, Boli
van Ruth, Saskia M.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 158 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland