Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 157 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Three-dimensional modeling of coupled momentum, heat, and mass transfer during potato frying: Effects of oil temperature, type, frying load, and fryer heating cycles
 
 
Titel: Three-dimensional modeling of coupled momentum, heat, and mass transfer during potato frying: Effects of oil temperature, type, frying load, and fryer heating cycles
Auteur: Dehghannya, Jalal
Ghaderi, Abdurrahman
Ghanbarzadeh, Babak
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 157 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland