Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 137 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Sourdough fermentation and red lentil protein enrichment as sustainable valorization of pasta by-products to make new pasta
 
 
Titel: Sourdough fermentation and red lentil protein enrichment as sustainable valorization of pasta by-products to make new pasta
Auteur: Stringari, Alessandro
Tlais, Ali Zein Alabiden
Polo, Andrea
Ameur, Hana
De Micheli, Tiziana
Aquaro, Nicoletta
Zannini, Emanuele
Gobbetti, Marco
Di Cagno, Raffaella
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 137 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland