Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 115 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Odor-active aroma compounds in traditional fermented dairy products: The case of mabisi in supporting food and nutrition security in Zambia
 
 
Titel: Odor-active aroma compounds in traditional fermented dairy products: The case of mabisi in supporting food and nutrition security in Zambia
Auteur: Sikombe, Thelma W.
Linnemann, Anita R.
Moonga, Himoonga B.
Quilitz, Stefanie
Schoustra, Sijmen E.
Smid, Eddy J.
Alekseeva, Anna
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 115 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland