Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Impact of cooking method on properties of beef and plant-based burgers: Appearance, texture, thermal properties, and shrinkage
 
 
Titel: Impact of cooking method on properties of beef and plant-based burgers: Appearance, texture, thermal properties, and shrinkage
Auteur: Vu, Giang
Zhou, Hualu
McClements, David Julian
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland