Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different processing methods on maize, sorghum and millet flours on nutritional couscous quality consumed in the Far North region of Cameroon
 
 
Titel: Effect of different processing methods on maize, sorghum and millet flours on nutritional couscous quality consumed in the Far North region of Cameroon
Auteur: Laya, A.
Siewe, F.B.
Wangso, H.
Falama, D.
Djibrilla, H.
Koubala, B.B.
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland