Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 151 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing tea aroma and quality through Kluyveromyces marxianus YE27 fermentation: A novel approach for microbial-fermented tea production
 
 
Titel: Enhancing tea aroma and quality through Kluyveromyces marxianus YE27 fermentation: A novel approach for microbial-fermented tea production
Auteur: Yang, Meei-Ju
Kuo, Hsiao-Ping
Kuo, Yi-Tzu
Su, Tsung-Chen
Wang, Reuben
Huang, Shyue-Tsong
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 151 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland