Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 108 van 280 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microwave heat processing on nutritional, antioxidant, antinutrient, and sensory indices of soy flour enriched functional noodles
 
 
Titel: Effect of microwave heat processing on nutritional, antioxidant, antinutrient, and sensory indices of soy flour enriched functional noodles
Auteur: Javed, Muhammad Rizwan
Ahmad, Zulfiqar
Waseem, Muhammad
Mehmood, Tahir
Hussain, Abid
Adil, Muhammad
Manzoor, Muhammad Faisal
Abdi, Gholamreza
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 108 van 280 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland