Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 106 van 280 gevonden artikelen
 
 
  Effect of drying techniques on the stability of volatile compounds and antioxidative activities of dried Thai fermented black soybean (thua nao)
 
 
Titel: Effect of drying techniques on the stability of volatile compounds and antioxidative activities of dried Thai fermented black soybean (thua nao)
Auteur: Mathatheeranan, Pakavit
Wongprasert, Thanakorn
Fang, Mingchih
Lu, Ting-Jang
Suppavorasatit, Inthawoot
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 106 van 280 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland