Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 154 gevonden artikelen
 
 
  Effect of addition of yeasts and enzymes during fermentation on physicochemical quality of fine aroma cocoa beans
 
 
Titel: Effect of addition of yeasts and enzymes during fermentation on physicochemical quality of fine aroma cocoa beans
Auteur: Morales-Rodriguez, Wiston Javier
Morante-Carriel, Jaime
Herrera-Feijoo, Robinson J.
Ayuso-Yuste, María Concepción
Bernalte-García, María Josefa
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 154 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland