Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 145 van 154 gevonden artikelen
 
 
  The study of relationship between taste and wheat bran protein isolate fortification during high-protein yogurt manufacturing
 
 
Titel: The study of relationship between taste and wheat bran protein isolate fortification during high-protein yogurt manufacturing
Auteur: Slavíková, Zuzana
Diviš, Pavel
Bialas, Wojciech
Montowska, Magdalena
Adamczyková, Michaela
Pořízka, Jaromír
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 145 van 154 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland