Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 245 van 245 gevonden artikelen
 
 
  Yogurt fortified with enzyme-modified egg white lysozyme impact on sensory, physicochemical, and microbiological properties and potential for functional product development
 
 
Titel: Yogurt fortified with enzyme-modified egg white lysozyme impact on sensory, physicochemical, and microbiological properties and potential for functional product development
Auteur: Awad, Dina A.B.
El-Hadary, Abdallah
Osman, Ali
Alsuhaibani, Amnah Mohammed
Al-Shawi, Amal Hassan
Elkelish, Amr
Hamad, Ahmed
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 245 van 245 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland