Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional and sensory attributes of biscuits enriched with buckwheat
 
 
Titel: Nutritional and sensory attributes of biscuits enriched with buckwheat
Auteur: Farzana, Tasnim
Hossain, Fahiza Bisrat
Abedin, Md Jaynal
Afrin, Sadia
Rahman, Shaikh Shahinur
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland