Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of fishy taint in duck eggs reveals the causative constituent of the fishy odor and factors affecting the perception ability of this odor
 
 
Titel: Analysis of fishy taint in duck eggs reveals the causative constituent of the fishy odor and factors affecting the perception ability of this odor
Auteur: Li, Xingzheng
Huang, Mingyi
Song, Jianlou
Shi, Xuefeng
Chen, Xia
Yang, Fangxi
Pi, Jinsong
Zhang, Hao
Xu, Guiyun
Zheng, Jiangxia
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 98 () nr. 10 pagina's 5198-5207
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland