Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Descriptive sensory analysis of marinated and non-marinated wooden breast fillet portions 1 1 The use of trade, firm, or corporation names in this publication is for the information and convenience of the reader. Such use does not constitute an official endorsement or approval by the United States Department of Agriculture or the Agricultural Research Service of any product or service to the exclusion of others that may be suitable.
 
 
Titel: Descriptive sensory analysis of marinated and non-marinated wooden breast fillet portions 1 1 The use of trade, firm, or corporation names in this publication is for the information and convenience of the reader. Such use does not constitute an official endorsement or approval by the United States Department of Agriculture or the Agricultural Research Service of any product or service to the exclusion of others that may be suitable.
Auteur: Maxwell, A.D.
Bowker, B.C.
Zhuang, H.
Chatterjee, D.
Adhikari, K.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 97 () nr. 8 pagina's 2971-2978
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland