Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Carcass characteristics, meat quality, and fatty acid composition of wild-living mallards (Anas platyrhynchos L.)
 
 
Titel: Carcass characteristics, meat quality, and fatty acid composition of wild-living mallards (Anas platyrhynchos L.)
Auteur: Janiszewski, P.
Murawska, D.
Hanzal, V.
Gesek, M.
Michalik, D.
Zawacka, M.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 97 () nr. 2 pagina's 709-715
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland