Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Cold-batter mincing of hot-boned and crust-frozen air-chilled turkey breast allows for reduced sodium content in protein gels
 
 
Titel: Cold-batter mincing of hot-boned and crust-frozen air-chilled turkey breast allows for reduced sodium content in protein gels
Auteur: Lee, H.C.
Medellin-Lopez, M.
Singh, P.
Sansawat, T.
Chin, K.B.
Kang, I.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 93 (2014) nr. 9 pagina's 2327-2336
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland